The Rainbow Soul

Ontdekkingstocht naar
Kracht en Kwetsbaarheid

Een workshop voor homo-, bi-, trans- en queermannen die meer willen weten over zichzelf en anderen. Wat geeft jou kracht? Wanneer word je kwetsbaar en hoe ga je daarmee om? En hoe doen anderen dat eigenlijk?

Wees welkom om hierover in een groep mannen samen nieuwe inzichten en ervaringen te ontdekken. Tuur Van Hove begeleidt de reeks. Hij geeft in zijn eigen praktijk individuele, relatie- en groepstherapie.

Werkvormen: combinaties van gestaltbenadering, systemisch werken en lichaamsgerichte therapie. Aangevuld met meditatie en tantra oefeningen.

Thema’s die onder meer aan bod kunnen komen, zijn: contact maken met jezelf, contact maken met anderen, behoeften en verlangens versus schuld en schaamte en intimiteit, seks en relaties.

Wat kan The Rainbow Soul jou opleveren?

  • je hebt meer contact met jouw lichaam
  • je kan jouw gevoelens beter uiten
  • je hebt meer inzicht in hoe je als homo-, bi- of transman in het leven staat
  • je kan makkelijker contact maken met andere mannen
  • je weet duidelijker wat jouw behoeften zijn en waar jouw grenzen liggen
  • je kan zowel met jouw hart- als bekkengebied intimiteit en seksualiteit beleven
  • je staat er niet meer alleen voor en hebt een groep mannen die jou mee ondersteunen

Weekend 2023

Data: 21-23 juli

Prijs: € 425 (incl. 21% BTW) voor het hele weekend. Inclusief logeren in eigen tent, heerlijk ontbijt en lunch op zaterdag en zondag en uitgebreid diner op zaterdag. Tijdens de pauzes wordt er koffie, thee, water en iets lekkers geserveerd.

Vroegboekkorting (t.e.m 30 april): € 375 (incl. 21% BTW)
Voor lage inkomens is een betalingsregeling mogelijk.

Locatie: Puur na Tuur (Racour)

Meer informatie: tuur@puur-na-tuur.be of +32 486 23 55 53

Ga de uitdaging aan

Wees welkom om in een groep mannen nieuwe inzichten en ervaringen op te doen rond o.a. contact maken met jezelf en anderen, behoeften en verlangens versus schuld en schaamte en intimiteit, seks en relaties.

Wat deelnemers zeggen

Het is de 4de keer dat ik de GS heb gevolgd. De eerste keer met overnachting. Dit maakt het nog veel intenser en intensiever. Het geeft ruimte om voor en na de sessies in dezelfde veilige sfeer gesprekken te voeren met de andere deelnemers. Ik vond dit een meerwaarde. Ook positief was dat er ook deels andere oefeningen werden gebruikt. De vrijdagavond sessie vond ik beter dan in de vorige edities. We kwamen door de oefeningen op vrijdag al echt tot een groepsgevoel. Ook de setting in de boerderij is aangenaam. Je bent even van de 'echte' wereld weg. Wel vermoeiender (letterlijk door te weinig slaap), maar dus intensiever. Tot slot een pluim voor de catering 🙂

Bart

Het was een deugddoend weekend met lotgenoten onder deskundige attentvolle begeleiding, met ruimte voor begeleide beweging en mannenwerk.

Willy

Zeer positief, voor het eerst sinds jaren kon ik weer huilen, dit maal niet uit ellende maar uit liefde voor mijzelf.

Ties

Ik heb er veel aan gehad; voel me al wat meer thuis in mijn lichaam en heb in de oefeningen veel gevonden om op verder te bouwen. Ik vond het heel fijn om te ervaren dat intiem contact en aanraking echt goed kunnen voelen en heb meer vertrouwen dat ik mijn grenzen kan bewaken en een ander kan vertrouwen. Het was ook een hele fijne ervaring als mannen onder elkaar. Ik heb me echt verbonden gevoeld met de andere mannen.

Anoniem

intens en erg fijn, het voelt zo bevrijdend om nu vergeleken met vorig jaar voor de volle 100% mee te kunnen doen en letterlijk en figuurlijk te voelen. Het heeft me nog meer doen beseffen dat mijn harde werken aan mezelf het afgelopen jaar meer dan de moeite waard is geweest. Ik ben zo blij en dankbaar dat Martijn me vorig mee heeft genomen naar de Gay Soul want dat heeft ervoor gezorgd dat ik de energie en vechtlust heb gekregen om aan mezelf te werken.

Ian

Tuur, ik waardeer de ruimte en waarde die je mensen geeft. Dit organiseren en de zorg die je wilt bieden zijn fantastisch en zo nodig. Je aanreikingen en de oefeningen pasten echt zeer goed, compliment hiervoor. Dat getuigt van kunde, inzicht, bewustzijn en meer vanuit je hart aanwezig willen en ook al kunnen zijn.

Wim

NIEUW

Omgaan met stress en emoties

Een ervaringsgerichte ONLINE CURSUS
“Omgaan met jouw stress en emoties”

Puur na Tuur draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches