Omgaan met stress - Puur na Tuur

Omgaan met stress en emoties

Waarom een online cursus?

Tijdens mijn 10-jarige loopbaan als therapeut merkte ik op dat heel wat cliënten bij mij terecht kwamen met stressklachten, spanning in hun lijf en overweldigende emoties zoals angst en paniek. Om hun te leren hiermee om te gaan ontwikkelde ik een reeks korte, krachtige en effectieve oefeningen die ze makkelijk thuis kunnen doen.
 
Ondertussen hebben de oefeningen hun effectiviteit bewezen en zijn talloze cliënten geholpen waardoor ze op korte tijd minder stress, spanning en overweldigende emoties ervaren. Er is meer rust, ruimte en balans in hun leven gekomen. Omdat ik meer mensen de gelegenheid wil geven deze oefeningen te leren en op zichzelf toe te passen, heb ik deze online cursus ontwikkeld.
 
Letten op je ademhaling, je houding en zelfregulatie zijn bewezen manieren om stress en emoties te reguleren en hebben op korte en lange termijn gunstige gevolgen. De kracht van de oefeningen zit in de herhaling. Nieuwe gewoontes worden na 4 weken gevormd. Door een goede gewoonte te kweken en iedere dag met de oefeningen aan de slag te gaan, merk je dat de effecten sneller komen, effectiever zijn en langer blijven doorwerken. Je kan ze als ochtend- of avondritueel doen of gewoon doorheen de dag wanneer je even 5 of 10 minuten de tijd neemt. Doe je mee?
Wat levert het je op?

Een lager stressniveau en meer emotionele stabiliteit

Vrijwel onmiddellijk ervaar je een wezenlijk verschil:

  • stress en lichamelijke spanning vermindert
  • heftige emoties nemen minder vaak de overhand
  • je voelt diepe ontspanning en meer verbinding met jezelf
  • je staat stabieler en evenwichtiger in het leven
  • je ervaart meer balans
Balans
online cursus
Hoe ziet de cursus eruit?

Stress- en emotieregulatie

De online cursus omvat audiobestanden, video’s en pdf’s die je wegwijs maken in de wondere wereld van stress- en emotieregulatie.
De oefeningen kan je bekijken (video), downloaden (audio en pdf’s) of printen (pdf’s) zodat je die altijd en overal kan raadplegen vanaf welk toestel of medium dan ook. De oefeningen zijn binnen handbereik wanneer je ze nodig hebt.

Teaser cursus

Hiernaast vind je een teaser van de cursus. Dit hoort bij de inleiding. De eigenlijke oefeningen vind je verderop in de cursus.

Op jouw eigen tempo
In jouw eigen tijd en ruimte

Leer op jouw manier

In je eigen tijd, ruimte en tempo leer je de technieken aan zodat je ze in jouw leven kan integreren.

Waar je ook gaat

De cursus is altijd en overal beschikbaar op jouw computer, laptop, smartphone, tablet, ...

Downloadbaar materiaal

Het cursusmateriaal kan je downloaden zodat je het altijd bij de hand hebt.

Begin vandaag nog

Jarenlange kennis en ervaring gebundeld in deze oefeningen.

10+

Jaar ervaring

500+

Cliënten geholpen

99%

Tevredenheid

100%

Verbetering

Reacties van gebruikers

Hoe gebruikers mij en deze cursus ervaren, lees je hieronder.

Tuur brengt oefeningen die je tussendoor in je dagelijks leven kan integreren ... eenvoudig en duidelijk omschreven hoe je ze moet uitvoeren.
ik vond het zelf nuttig om vooraleer ik de oefeningen deed, eerst te erkennen dat er stress is en dat het zin heeft (er is een reden dat ze er komt)! Dus in acceptatie gaan vooraleer ik de oefeningen deed! Wetende dat ik ze niet ging doen om de stress direct weg te hebben, maar wel om me gedragen te voelen in wat er is, en mezelf te steunen.
Superfijne en bruikbare training
Zeer praktische en toepasbare oefeningen die iedereen kunnen helpen. Heel duidelijk uitgelegd en merkbaar vanuit eigen ervaring overgedragen. Dank Tuur!.

Begin vandaag nog

Jarenlange kennis en ervaring gebundeld in deze korte, krachtige en effectieve oefeningen.
Technieken die je makkelijk in jouw dagelijks leven kan gebruiken.
Levenslange toegang

slechts € 77,-

Puur na Tuur draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders