The Gay Soul

voor mannen* die
van mannen* houden

* iedereen die zich als man identificeert (gay, bi, trans, queer, questioning,…)

Ontdekkingstocht naar jouw
Kracht en Kwetsbaarheid

Ben jij een man* die (onder meer) valt op mannen* dan is The Gay Soul echt iets voor jou!

Een workshop voor mannen* die meer willen verbinden met zichzelf en andere mannen in een veilige en vrije omgeving.
Wat geeft jou kracht? Wanneer word je kwetsbaar en hoe ga je daarmee om? En hoe doen anderen dat eigenlijk? Wees welkom om hierover in een groep mannen samen nieuwe inzichten en ervaringen te ontdekken. 

Thema’s die onder meer aan bod kunnen komen, zijn: contact maken met jezelf, contact maken met anderen, behoeften en verlangens versus schuld en schaamte, en intimiteit, seksualiteit en relaties

Werkvormen: combinaties van gestaltbenadering, systemisch werken en lichaamsgerichte therapie. Aangevuld met meditatie en tantra oefeningen.

Wat kan The Gay Soul jou opleveren?

  • je hebt meer contact met jouw lichaam
  • je kan jouw gevoelens beter uiten
  • je hebt meer inzicht in hoe je als man die op mannen valt in het leven staat
  • je kan makkelijker contact maken met andere mannen
  • je weet duidelijker wat jouw behoeften zijn en waar jouw grenzen liggen
  • je kan zowel met jouw hart- als bekkengebied intimiteit en seksualiteit beleven
  • je staat er niet meer alleen voor en hebt een groep mannen die jou mee ondersteunen

7+

jaar ervaring (sinds 2015)

90+

deelnemers doorheen de jaren

Getuigenissen

Het is de 4de keer dat ik de GS heb gevolgd. De eerste keer met overnachting. Dit maakt het nog veel intenser en intensiever. Het geeft ruimte om voor en na de sessies in dezelfde veilige sfeer gesprekken te voeren met de andere deelnemers. Ik vond dit een meerwaarde. Ook positief was dat er ook deels andere oefeningen werden gebruikt. De vrijdagavond sessie vond ik beter dan in de vorige edities. We kwamen door de oefeningen op vrijdag al echt tot een groepsgevoel. Ook de setting in de boerderij is aangenaam. Je bent even van de 'echte' wereld weg. Wel vermoeiender (letterlijk door te weinig slaap), maar dus intensiever. Tot slot een pluim voor de catering 🙂

Het was een deugddoend weekend met lotgenoten onder deskundige attentvolle begeleiding, met ruimte voor begeleide beweging en mannenwerk.

Zeer positief, voor het eerst sinds jaren kon ik weer huilen, dit maal niet uit ellende maar uit liefde voor mijzelf.

Ik heb er veel aan gehad; voel me al wat meer thuis in mijn lichaam en heb in de oefeningen veel gevonden om op verder te bouwen. Ik vond het heel fijn om te ervaren dat intiem contact en aanraking echt goed kunnen voelen en heb meer vertrouwen dat ik mijn grenzen kan bewaken en een ander kan vertrouwen. Het was ook een hele fijne ervaring als mannen onder elkaar. Ik heb me echt verbonden gevoeld met de andere mannen.

intens en erg fijn, het voelt zo bevrijdend om nu vergeleken met vorig jaar voor de volle 100% mee te kunnen doen en letterlijk en figuurlijk te voelen. Het heeft me nog meer doen beseffen dat mijn harde werken aan mezelf het afgelopen jaar meer dan de moeite waard is geweest. Ik ben zo blij en dankbaar dat Martijn me vorig mee heeft genomen naar de Gay Soul want dat heeft ervoor gezorgd dat ik de energie en vechtlust heb gekregen om aan mezelf te werken.

Tuur, ik waardeer de ruimte en waarde die je mensen geeft. Dit organiseren en de zorg die je wilt bieden zijn fantastisch en zo nodig. Je aanreikingen en de oefeningen pasten echt zeer goed, compliment hiervoor. Dat getuigt van kunde, inzicht, bewustzijn en meer vanuit je hart aanwezig willen en ook al kunnen zijn.

Basis weekend 2023

Data: 21-23 juli

Prijs: € 399 (incl. 21% BTW) voor het hele weekend. Inclusief logeren in eigen tent, heerlijk ontbijt en lunch op zaterdag en zondag en uitgebreid diner op zaterdag. Tijdens de pauzes wordt er koffie, thee, water en iets lekkers geserveerd.

Vroegboekkorting (t.e.m 31 maart): € 375 (incl. 21% BTW)
Voor lage inkomens is een betalingsregeling mogelijk.

Locatie: Puur na Tuur (Racour)

Meer informatie: tuur@puur-na-tuur.be of +32 486 23 55 53

Verdiepend weekend 2023

Data: 17-20 augustus

Prijs: € 444 (incl. 21% BTW) voor het hele weekend. Inclusief logeren in eigen tent, heerlijk ontbijt en lunch op zaterdag en zondag en uitgebreid diner op zaterdag. Tijdens de pauzes wordt er koffie, thee, water en iets lekkers geserveerd.

Vroegboekkorting (t.e.m 31 maart): € 399 (incl. 21% BTW)
Voor lage inkomens is een betalingsregeling mogelijk.

Locatie: Puur na Tuur (Racour)

Meer informatie: tuur@puur-na-tuur.be of +32 486 23 55 53

Ga de uitdaging aan

Wees welkom om in een groep mannen nieuwe inzichten en ervaringen op te doen rond o.a. contact maken met jezelf en anderen, behoeften en verlangens versus schuld en schaamte en intimiteit, seks en relaties.

Wat deelnemers zeggen

Treffende woorden van deelnemers

Wordcloud The Gay Soul

Tuur Van Hove

Lichaamsgerichte psychotherapeut

Hoi, ik ben Tuur Van Hove. Ik woon met mijn man in Racour, een klein dorpje in België. In 2005 kwam ik – na een nogal destructieve relatie waarin ik mezelf wegcijferde – in aanraking met het Aumm Instituut. Dit was het begin van mijn persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsproces.

Aan dit Instituut volgde ik een aantal opleidingen:

Als eerste gecertificeerde Primal Rebirth® therapeut in België verdiep ik me onverminderd in mijn persoonlijk bewustwordingsproces en volg jaarlijks diverse workshops.

10 tips voor een
na-Tuur-lijker leven​

Schrijf je in en ontvang het eBook

Interesse(s)
AVG Akkoord*
Puur na Tuur draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches