Je eigen wijze weg 2

Wil je jezelf een bijzonder cadeau geven?

Kies dan voor deze bijzondere groeitraining die op 25 september 2022 tussen Antwerpen en Breda van start gaat. Het betreft een training van 4 volledige dagen. Deze training kan je enkel volgen als je Je Eigen Wijze Weg deel 1 hebt gevolgd.

De training Je Eigen Wijze Weg deel 2 is een verdieping van Innerlijk Kindwerk. In een veilige en betrokken atmosfeer wordt verder gebouwd op de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en – vaak negatieve – overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen, maar die ons nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

In deel 2 gaan we verder het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en de volwassene ontdekken! Je leert onderzoeken hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden. Je leert welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit je hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van jouw eigen lichaam.

Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Je leert middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken je innerlijk kind meer bewust ervaren en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene. Werkelijk volwassen worden is namelijk een zoektocht naar wie je werkelijk bent, los van alle conditioneringen, rollen en overlevingsstrategieën. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

Kiezen voor deze training, is kiezen voor de weg naar binnen, de weg naar contact met jezelf, en met wat jij werkelijk wilt.

Lees er meer over op https://www.jeeigenwijzeweg.nl
Mail voor extra informatie naar tuur@puur-na-tuur.be. Wees van harte welkom!

datum

10 sep

tijd

11:00 - 17:00

kosten

€ 345,-

locatie

Invitare Bredaseweg 32, 2322 Minderhout, België

contact

Telfoon +32 (0)486235553
Email tuur@puur-na-tuur.be

deel dit event

Puur na Tuur draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders