TUUR - Puur na Tuur

Wie ben ik?

“Utsav Tuur is een zeer goede Primal Rebirth therapeut en hij weet ook hoe om te gaan met (vroeg) trauma. Hij is bedreven in familieopstellingen en hij werkt vanuit een stille, liefdevolle en meditatieve ruimte. Hij is goed getraind en heeft veel begeleidingsuren gedaan en was in vele workshops met verschillende trainers. Wij raden hem aan, België!”

Tuur Van Hove

Lichaamsgerichte psychotherapeut, supervisor en trainer

Ik ben Tuur Van Hove. Sommigen kennen mij onder de naam Utsav. Dit is mijn spirituele naam, komt uit het Hindi en betekent Celebration.

Ik woon met mijn man in Racour, een klein dorpje in België.

Van jongsaf aan ben ik gefascineerd door de mens en menselijke gedragingen. Daardoor ging ik archeologie studeren, om te graven in het verleden van de mensheid. Na een ontspoorde relatie waarbij ik mezelf had weggecijferd, merkte ik op hoe belangrijk het is mijn eigen gedragingen beter te begrijpen.

Toen kwam ik in aanraking met het Aumm Instituut en ben ik in mezelf beginnen graven via innerlijk kindwerk (Primal Rebirth therapie), familie opstellingen en traumaheling totdat ik op de bodem, bij de kern uitkwam. De hardnekkige patronen en negatieve overtuigingen die tijdens mijn kindertijd als overlevingsmechanisme ontstonden en die ik ook als volwassene – o.m. in relaties – meedroeg, kon ik zo stap voor stap transformerenDit was het begin van mijn persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsproces.

Graag wil ik de inzichten die ik toen via mijn proces heb gekregen, doorgeven aan anderen. Mijn passie ligt dan ook in het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei en terugkeer naar hun essentie. Ik wil jou helpen (terug) thuis te komen bij en in jezelf zodat je jouw volle potentieel kan leven. Dit doe ik via individuele sessies en groepsworkshops vanuit een veilige bedding en neutrale, oordeelloze houding.

Mijn waarden

Mijn passie

Mijn passie ligt in het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei en terugkeer naar hun essentie. Graag wil ik samen met jou een nieuwe weg zoeken vanuit de realiteit van het heden in plaats van de ballast van het verleden. Een weg die werkelijk bij jou en jouw kwaliteiten past in plaats van een weg die door anderen voor jou werd uitgestippeld. Jouw eigen wijze weg!

Mijn missie

Als lichaamsgerichte psychotherapeut wil ik individuen en groepen begeleiden en ondersteunen, op weg helpen naar hun essentie, hun kern, hun wezenlijke zijn. Door rust en ruimte en holding the space jou thuis doen komen bij jezelf. Jou ondersteunen in de zoektocht naar jouw eigen wijze weg, het levenspad dat werkelijk voor jou is bedoeld! Dit doe ik vanuit een veilige bedding en een neutrale, oordeelloze houding.

Mijn visie

Het gaat er mij om dat je jouw volle potentieel hebt om elke dag (terug) met veel goesting in het leven te staan. Trauma’s, blokkades, belemmerende patronen, negatieve overtuigingen, … kunnen dit in de weg staan. Via technieken uit het innerlijk kindwerk, lichaamswerk, opstellingen en systemisch werk, en traumaheling wil ik jouw zelfhelend vermogen aanspreken zodat je terug naar jouw essentie, jouw kern, jouw wezenlijke zijn kan komen en zo jouw na-Tuur-lijke kwaliteiten kan (be)leven.

Maak een afspraak

Ik ben er voor jou.

Je kan online een afspraak maken, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ik ben gedurende de week en het weekend tijdens specifieke uren beschikbaar.

Opleidingen

Primal Rebirth Therapie

Primal Rebirth Therapie (PRT) is een holistische groeitherapie. Het is een lichaamsgerichte therapie waarbij het werken met het innerlijke kind centraal staat.

Familie opstellingen

Een opstelling laat patronen zien van de wijze waarop het familiesysteem een rol speelt in je eigen leven. Deelnemen aan een opstelling kan inzichten opleveren die leiden tot integratie en heling.

Primal Somatic Traumahealing

Trauma is opgeslagen (levens)energie die vast zit in het lichaam en die met traumaheling op een zachte, langzame manier vrij kan komen. Hierdoor voel je je meer verbonden, opgelucht en vrijer.

Hoe cliënten mij ervaren

Wil jij werken aan de beste versie van jezelf?

Samen met mijn ondersteuning maak je opnieuw contact met jouw na-Tuur-lijke, authentieke zelf. Vat de zoektocht naar jouw essentie nu aan.

Puur na Tuur draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders