Meditaties - Puur na Tuur

Meditaties

Online meditatiereeks

Meditatie is een essentieel element in mijn manier van werken. Meditatie is eigenlijk geen techniek. Mediteren is niets anders dan je lichaam, je emoties en je gedachten waarnemen. Kijken naar wat er in je leeft zonder interpretatie of oordeel. Zonder er in mee te gaan, het vast te zetten of weg te drukken omdat je het niet wilt voelen.

Zo word je getuige van alles wat er is in jou, inclusief je innerlijke kind. Vanuit je eigen centrum, in een diep contact met jezelf en met het hier en nu neem je als het ware van een afstand waar wat er zich afspeelt in jou. Bewust-zijn. Dit geeft rust, stilte en helderheid.

Mediteren kan op veel verschillende manieren. We doen ook vaak actieve meditaties. Dit betekent dat we erbij bewegen. Het idee hierachter is dat het voor de westerse mens moeilijk is om vanuit het drukke leven meteen tot stilte te komen. Bij een actieve meditatie is er dan ook eerst de gelegenheid om in geluid of beweging onze onrust naar buiten te brengen, zodat er ruimte ontstaat voor stilte en meditatie.

Wellicht heb je je al vaak afgevraagd of mediteren iets is voor jou. Je hebt er al over gelezen in boeken of je hebt al gehoord over de positieve effecten die vrienden of collega’s ervaren. Maar echt ook aan de slag gegaan met meditatie is er nog niet van gekomen. Of je hebt dat wel geprobeerd, maar op een of andere manier heb je dit niet kunnen doorzetten.

Dan is deze online training helemaal op maat van jouw wensen, want dankzij deze training leer je niet enkel hoe je mediteert… je gaat er ook echt mee aan de slag dankzij de 21 geleide meditaties van 6 meditatie-experts.

Praktisch

Online: op jouw eigen tijd en tempo in het comfort van jouw huiskamer 

Prijs: € 33,- voor 3 meditaties

Voor lage inkomens is een betalingsregeling mogelijk. 

Meer informatie: tuur@puur-na-tuur.be of +32 486 23 55 53

Ga de uitdaging aan

Wil je jezelf een mooi cadeau geven? Kies dan voor deze online meditatiereeks.
Kiezen voor deze reeks, is kiezen voor de weg naar binnen, de weg naar contact met jezelf, en met wat jij werkelijk wilt.

Wat deelnemers zeggen

Begeleiding

Tuur Van Hove (Utsav)

Lichaamsgerichte psychotherapeut

Hoi, ik ben Utsav (Tuur) Van Hove. Ik woon met mijn partner en 2 honden in Racour, een klein dorpje in België. In 2005 kwam ik – na een nogal destructieve relatie waarin ik mezelf wegcijferde – in aanraking met het Aumm Instituut. Dit was het begin van mijn persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsproces.

Aan dit Instituut volgde ik een aantal opleidingen:

Als eerste gecertificeerde Primal Rebirth® therapeut in België verdiep ik me onverminderd in mijn persoonlijk bewustwordingsproces en volg jaarlijks diverse workshops.

Puur na Tuur draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders