Je eigen wijze weg - Puur na Tuur

Groeitraining voor volwassenen

Je eigen wijze weg is een bijzondere training voor volwassenen die bestaat uit acht dagdelen over het innerlijk kind gegeven door deskundige trainers op verschillende plaatsen in Nederland en België. 

Je eigen wijze weg is een speelse en toch diepgaande kennismaking met Innerlijk Kindwerk. In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de basis gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en, vaak negatieve, overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen, maar die ons nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Je leert middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken je innerlijk kind steeds meer bewust ervaren en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene. Werkelijk volwassen worden is namelijk een zoektocht naar wie je werkelijk bent, los van alle conditioneringen, rollen en overlevingsstrategieën. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

Je eigen wijze weg is een kennismaking met hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden.

 

Je eigen wijze weg leert je hoe je middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken je ‘innerlijke kind’ meer bewust kunt ervaren en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene.

Je eigen wijze weg is een training waarin je leert je steeds meer te openen voor volwassen gevoelens en kwaliteiten.

Je eigen wijze weg is een initiatief van Aumm Beroepsopleiding PRT.

Je eigen wijze weg is het boek van Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg dat de basis vormt voor deze training.

5+

jaar ervaring

80+

deelnemers gedurende de jaren

Je eigen wijze weg deel 1

In deel 1 maak je kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene! Je leert onderzoeken welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit het hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van het eigen lichaam. Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

Tijden: 10 tot 17u
Prijs: € 425,- voor 4 dagen (< 20 € per uur). Inbegrepen zijn koffie, thee, water en iets erbij.

Voor lage inkomens is een betalingsregeling mogelijk.

Locatie: Alpaca Hoogstraten (tussen Antwerpen en Breda)

Meer informatie: tuur@puur-na-tuur.be of +32 486 23 55 53

Je eigen wijze weg deel 2

In deel 2 maak je nog meer kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene! Je leert diepgaander onderzoeken hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden. Je leert welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit je hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van jouw eigen lichaam.

Let wel: deel 2 is enkel toegankelijk als je deel 1 al hebt gedaan.

Tijden: 10 tot 17u
Prijs: € 425,- voor 4 dagen (< 20 € per uur). Inbegrepen zijn koffie, thee, water en iets erbij.

Voor lage inkomens is een betalingsregeling mogelijk.

Locatie: Alpaca Hoogstraten (tussen Antwerpen en Breda)

Meer informatie: tuur@puur-na-tuur.be of +32 486 23 55 53

Wat deelnemers zeggen

Begeleiding

Gerda van den Top

Lichaamsgeoriënteerde therapeut

Mijn naam is Gerda van den Top. Ik train en coach vanaf 1999 in het bedrijfsleven en werk sinds 2007 als lichaamsgeörienteerde therapeut. Ik werk graag op het snijvlak van persoonlijke en organisatorische vraagstukken. Mijn specialisme is familiebedrijven.

Ik had vanaf mijn twaalfde veel hoofdpijn. Ik noemde mezelf het omgekeerde Kortjakje: elke zondag lag ik ziek op bed.

In 1998 ben ik mijn zoektocht begonnen bij het Aumm Instituut. Daar heb ik geleerd om mezelf te uiten met alles wat er is, het leven te vieren, mijn sensaties waar te nemen en ja te zeggen tegen dat wat zich aandient. Bij het Aumm Instituut heb ik de vierjarige opleiding gevolgd, co-dependency en Traumawerk. Familie-, Organisatie- en traumaopstellingen heb ik gevolgd bij Phoenix en Interakt. Verdiepingsblokken op het vlak van opstellingen volg ik bij het Aumm Instituut

Utsav (Tuur) Van Hove

Lichaamsgerichte psychotherapeut

Hoi, ik ben Utsav (Tuur) Van Hove. Ik woon met mijn man in Racour, een klein dorpje in België. In 2005 kwam ik – na een nogal destructieve relatie waarin ik mezelf wegcijferde – in aanraking met het Aumm Instituut. Dit was het begin van mijn persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsproces.

Aan dit Instituut volgde ik een aantal opleidingen:

Als eerste gecertificeerde Primal Rebirth® therapeut in België verdiep ik me onverminderd in mijn persoonlijk bewustwordingsproces en volg jaarlijks diverse workshops.

Puur na Tuur draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders