Stroom in je leven, stroom in je business - Puur na Tuur

Stroom in je leven, stroom in je business

Ontdek het Business-Stroom-Traject

🌟 Tijdens mijn 12-jarig ondernemersavontuur heb ik momenten van stilstaan in mijn business ervaren. Soms verminderde het aantal cliënten, en op die momenten schoot ik vaak in de overlevingsmodus. 😰 Angst voor (financieel) tekort liet mijn pusher en strever naar voren komen, waardoor ik in de doe- en fix-modus en overdrive belandde.

💪 Ik probeerde van alles en zette me krampachtig in om de stroom van cliënten weer op gang te krijgen. Toen ik besefte dat dit niet hielp, gleed ik in lethargie en apathie. Mijn innerlijke criticus liet van zich horen, met gedachten als “Waar doe ik het eigenlijk voor?” en “Het heeft toch geen zin!”

🔄 Door te observeren hoe mijn strategieën, overlevings- en beschermingspatronen, en belemmerende overtuigingen naar boven kwamen, besefte ik dat de stagnatie in mijn business slechts een weerspiegeling was van een innerlijke blokkade. Via zelfreflectie, innerlijk kindwerk en opstellingenwerk ontdekte ik dat onbewuste boodschappen uit mijn jeugd mijn eigen stroom belemmerden.

🤔 Vaak waren dit boodschappen over geld, hard je best doen, en het idee dat je hard moet werken om iets waard te zijn. Deze overtuigingen sijpelden ook door in mijn onderneming, waardoor het minder ging stromen.

💡 Dankzij opstellingenwerk kon ik deze boodschappen teruggeven aan mijn ouders, waardoor ik vrijer werd en mijn eigen positieve overtuigingen kon ontwikkelen. Nu draag ik bij aan een positieve, liefdevollere wereld en geloof ik in mijn eigen waarde(n) en kwaliteiten.

🚀 Geïnspireerd door mijn eigen verhaal en ervaring, heb ik in samenwerking met Linda Myncke het Business-Stroom-Traject ontwikkeld. Via opstellingenwerk begeleid ik ondernemers om de stroom in henzelf en hun onderneming weer volop te laten stromen. Ontdek wat jouw bedrijf en jezelf belemmert en transformeer dit naar een innerlijke en uiterlijke stroom van overvloed en liefde.

🌟 Herken je dit?

 • Je onderneming stroomt niet zoals je wenst.
 • De stroom van klanten stokt of vermindert.
 • Je ervaart angst voor (financieel) tekort.
 • Je vervalt in overlevingsmodus: krampachtig proberen te fixen, of apathie en moedeloosheid.
 • Je innerlijke criticus steekt de kop op met negatieve gedachten.

💪 Dit is waar het Business-Stroom-Traject jou kan helpen:

 • Ontdek de oorzaken van de stagnatie: we kijken naar belemmerende overtuigingen, patronen en strategieën die je onbewust saboteren.
 • Transformeer innerlijke blokkades: via opstellingenwerk pakken we de wortel van het probleem aan, vaak onbewuste boodschappen uit je jeugd.
 • Creëer een innerlijke en uiterlijke stroom van overvloed: ontwikkel positieve, voedende overtuigingen die je kracht en helderheid geven.
 • Ervaar meer voldoening en succes in je onderneming: werk vanuit passie en flow, en zie je klantenbestand groeien.

💡 Dit traject is voor jou:

 • Ondernemers die meer willen dan alleen maar overleven.
 • Diegenen die hun ware potentieel willen ontvouwen en hun business naar een hoger niveau willen tillen.
 • Mensen die klaar zijn om innerlijk werk te doen voor een bloeiende, duurzame business.

💖 Waarom kiezen voor het Business-Stroom-Traject?

 • Unieke methode: opstellingenwerk is een krachtige tool die diepgaande transformaties mogelijk maakt. 🪄
 • Ervaren begeleiding: je wordt begeleid door Tuur, een ervaren ondernemer en therapeut met een passie voor innerlijke groei. ‍❤️
 • Persoonlijke aandacht: we werken in een kleine groep, waardoor er ruimte is voor individuele begeleiding. 🔎
 • Snel resultaat: Deelnemers ervaren vaak al na één sessie een significante shift. 

🌊 Ben je klaar om de stroom weer te laten stromen in je business en je leven?

📅 Je bent van harte welkom op 12 en 21 maart voor dit boeiende en transformerende traject. Investeer in jezelf en jouw onderneming, en haal het veelvoudig terug wanneer het weer volop stroomt! 💖✨
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Puur na Tuur draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders