Online workshops

Reguleer jouw emoties

Workshop via Zoom

 • Ervaar je paniek, eenzaamheid, depressieve of angstgevoelens de laatste weken?
 • Merk je dat je hard werkt en je ademhaling hoog is of ben je je niet eens bewust van je ademhaling?
 • Kijk je de ene na de andere aflevering op Netflix, eet je veel of juist heel weinig, lig je veel op de bank en wil je jezelf verdoven?
 • Ben je op het ene moment heel verdrietig, dan weer boos en dan weer paniekerig? Het gaat met je emoties alle kanten op?
 • Veroordeel je jezelf en anderen afgelopen tijd veel meer dan anders? Ben je hard voor jezelf en anderen?
 • Ervaar je frustratie of ben je meer geïrriteerd om de kleinste dingen?

Wees dan welkom bij één van onze workshops: ‘Reguleer je emoties’.

In deze via Zoom gehouden workshop, worden verschillende oefeningen aangeboden om jouw emoties te reguleren, zodat je ze de erkenning kan geven die ze verdienen zonder er volledig in te verdwijnen of ze uit de weg te gaan. Daarnaast kan je ervaringsgericht ontdekken hoe jij door gebruik te maken van emotieregulatie jezelf kunt ondersteunen in deze tijd. Het duurt een uur en het is ter ondersteuning voor jou, om deze tijd beter door te komen.

Wij hadden eerst wat weerstand om dit via Zoom aan te bieden. Want werkt dat wel? En is dat niet eng als je niet bij elkaar bent om dan te laten zien in een groep wat er speelt bij jou? Wij en de deelnemers zijn verbaasd dat het zo goed werkt, alsof je bij elkaar in de ruimte bent. We krijgen zelfs terug dat deelnemers ervaren dat het voelt alsof we samen zijn. En dat ze door de oefeningen die we gezamenlijk doen ze uit de verkramping, eenzaamheid of overweldigende emoties komen.

Praktisch

Data

 • Maandag 4 mei om 10.00 – ca. 11.00 uur
 • Donderdag 7 mei om 19.30 – ca 20.30 uur
 • Dinsdag 12 mei om 19.30 – ca 20.30 uur
 • Vrijdag 15 mei om 10.00 – ca. 11.00 uur
 • Dinsdag 19 mei om 19.30 – ca 20.30 uur
 • Maandag 25 mei om 10.00 – ca. 11.00 uur
 • Woensdag 27 mei om 19.30 – ca 20.30 uur

De workshops zijn los van elkaar te volgen. Welk tijdstip komt jou het beste uit?

Prijs:

We laten de balans van geven en nemen graag bij jou d.m.v. een vrije bijdrage. Je kunt jouw bijdrage vooraf of na die tijd over maken naar G. van den Top, NL80 Rabo 0151.3193.91 o.v.v. van ‘reguleer je emoties’ of aan haar vragen om jou een betaalverzoek te sturen.

Locatie

De workshop volg je online in jouw “huiskamer”.

Inschrijven:

Via onderstaande knop ‘Ik schrijf me in’. Gerda mailt je een bevestigingsmail met de link, die nodig is om de workshop bij te kunnen wonen.

NB. Het kan even duren voor je de bevestigingsmail ontvangen hebt. Check voor de zekerheid ook of deze per ongeluk in de spam terecht gekomen is. Mocht dat niet geval zijn, stuur dan een mail naar info@gerdavandentop.nl.

Voorbij de weerstand

Merk je dat je weerstand ervaart om naar binnen te gaan? Om weer verbinding met jezelf te maken? Want ondanks het feit dat de wereld nu onzeker is, jij bent nog steeds veilig.

Deze workshop gaat met name over jezelf weer tot rust brengen en ervaren wat er bij jou van binnen nu op dit moment speelt en aandacht vraagt.

Wat deelnemers zeggen

Begeleiding

Gerda van den Top

Lichaamsgeoriënteerde therapeut

Mijn naam is Gerda van den Top. Ik train en coach vanaf 1999 in het bedrijfsleven en werk sinds 2007 als lichaamsgeörienteerde therapeut. Ik werk graag op het snijvlak van persoonlijke en organisatorische vraagstukken. Mijn specialisme is familiebedrijven.

Ik had vanaf mijn twaalfde veel hoofdpijn. Ik noemde mezelf het omgekeerde Kortjakje: elke zondag lag ik ziek op bed.

In 1998 ben ik mijn zoektocht begonnen bij het Aumm Instituut. Daar heb ik geleerd om mezelf te uiten met alles wat er is, het leven te vieren, mijn sensaties waar te nemen en ja te zeggen tegen dat wat zich aandient. Bij het Aumm Instituut heb ik de vierjarige opleiding gevolgd, co-dependency en Traumawerk. Familie-, Organisatie- en traumaopstellingen heb ik gevolgd bij Phoenix en Interakt. Verdiepingsblokken op het vlak van opstellingen volg ik bij het Aumm Instituut

Tuur Van Hove (Utsav)

Lichaamsgerichte psychotherapeut

Hoi, ik ben Utsav (Tuur) Van Hove. Ik woon met mijn partner en 2 honden in Racour, een klein dorpje in België. In 2005 kwam ik – na een nogal destructieve relatie waarin ik mezelf wegcijferde – in aanraking met het Aumm Instituut. Dit was het begin van mijn persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsproces.

Aan dit Instituut volgde ik een aantal opleidingen:

Als eerste gecertificeerde Primal Rebirth® therapeut in België verdiep ik me onverminderd in mijn persoonlijk bewustwordingsproces en volg jaarlijks diverse workshops.

10 tips voor een
na-Tuur-lijker leven​

Schrijf je in en ontvang het eBook

Interesse(s)
AVG Akkoord*
Puur na Tuur draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches