Online

Omgaan met jouw stress en emoties

 • Ervaar je paniek, eenzaamheid, depressieve of angstgevoelens?
 • Merk je dat je hard werkt en je ademhaling hoog is of ben je je niet eens bewust van je ademhaling?
 • Kijk je de ene na de andere aflevering op Netflix, eet je veel of juist heel weinig, lig je veel op de bank en wil je jezelf verdoven?
 • Ben je op het ene moment heel verdrietig, dan weer boos en dan weer paniekerig? Het gaat met je emoties alle kanten op.
 • Veroordeel je jezelf en anderen veel meer dan anders? Ben je hard voor jezelf en anderen?
 • Ervaar je frustraties of ben je meer geïrriteerd om de kleinste dingen?
Wees dan welkom bij de cursus: ‘Omgaan met jouw stress en emoties’.

In deze online cursus worden verschillende oefeningen aangeboden om jouw stress en emoties te reguleren, zodat je ze de erkenning kan geven die ze verdienen zonder er volledig in te verdwijnen of ze uit de weg te gaan. Daarnaast kan je ervaringsgericht ontdekken hoe jij door gebruik te maken van stress- en emotieregulatie jezelf kunt ondersteunen in deze tijd. Het is ter ondersteuning voor jou, om deze tijd beter door te komen.

Ik had eerst wat weerstand om dit online aan te bieden. Want werkt dat wel? En is dat niet eng als je niet bij elkaar bent om dan te laten zien in een groep wat er speelt bij jou? De deelnemers en ik zijn verbaasd dat het zo goed werkt, alsof je bij elkaar in de ruimte bent. Ik krijg zelfs terug dat deelnemers ervaren dat het voelt alsof we samen zijn. En dat ze door de oefeningen die we gezamenlijk doen uit de verkramping, eenzaamheid of overweldigende emoties komen.

Praktisch

Prijs:

€ 47,- lanceringsprijs (normale prijs € 97,-) 

Locatie

De cursus volg je online in jouw “huiskamer”.

Inschrijven:

Via onderstaande knop ‘Ik schrijf me in’. Je krijgt dan een bevestigingsmail met de link die nodig is om de cursus bij te kunnen wonen.

Voorbij de weerstand

Merk je dat je weerstand ervaart om naar binnen te gaan? Om weer verbinding met jezelf te maken? Want ondanks het feit dat de wereld nu onzeker is, jij bent nog steeds veilig.

Deze workshop gaat met name over jezelf weer tot rust brengen en ervaren wat er bij jou van binnen nu op dit moment speelt en aandacht vraagt.

Wat deelnemers zeggen

Zelfzorg en begrenzing

 • Ervaar je weinig energie en voel je jezelf uitgeblust?
 • Merk je dat je erg hard werkt en je ademhaling hoog is of ben je je niet eens bewust van je ademhaling?
 • Kijk je de ene na de andere aflevering op Netflix, eet je veel of juist heel weinig, lig je veel op de bank en wil je jezelf verdoven?
 • Merk je dat mensen vaak over jouw grenzen gaan?
 • Veroordeel je jezelf veel meer dan anders? Ben je hard voor jezelf?
 • Ervaar je frustraties of ben je meer geïrriteerd om de kleinste dingen?
Wees dan welkom bij de workshop: ‘Zelfzorg en begrenzing’.

In deze online workshop, worden verschillende oefeningen aangeboden om aan zelfzorg te doen, zodat je makkelijker contact kan maken met jouw behoeften en jouw grenzen. Daarnaast kan je ervaringsgericht ontdekken hoe jij door gebruik te maken van zelfzorg en begrenzing jezelf kunt ondersteunen in deze tijd. Hierdoor kan je jezelf herbronnen en jouw batterijen terug opladen om deze tijd beter door te komen.

Ik had eerst wat weerstand om dit online aan te bieden. Want werkt dat wel? En is dat niet eng als je niet bij elkaar bent om dan te laten zien in een groep wat er speelt bij jou? De deelnemers en ik zijn verbaasd dat het zo goed werkt, alsof je bij elkaar in de ruimte bent. Ik krijg zelfs terug dat deelnemers ervaren dat het voelt alsof we samen zijn. En dat ze door de oefeningen die we gezamenlijk doen dichter bij zichzelf, hun behoeften en hun grenzen komen. En dit ook makkelijker kunnen aangeven naar hun omgeving toe.

Praktisch

Data

worden nog aangekondigd

De workshops zijn los van elkaar te volgen. Welk moment komt jou het beste uit?

Prijs:

€ 47,-

Locatie

De workshop volg je online in jouw “huiskamer”.

Inschrijven:

Via onderstaande knop ‘Ik schrijf me in’. Je krijgt dan een bevestigingsmail met de link, die nodig is om de workshop bij te kunnen wonen.

NB. Het kan even duren voor je de bevestigingsmail ontvangen hebt. Check voor de zekerheid ook of deze per ongeluk in de spam terecht gekomen is. Mocht dat niet het geval zijn, stuur me dan even een mail.

NIEUW

Omgaan met stress en emoties

Een ervaringsgerichte ONLINE CURSUS
“Omgaan met jouw stress en emoties”

Puur na Tuur draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches